Diensten

Wij begeleiden jou bij de aankoop

Als je op zoek bent naar een woning, kun je ons inschakelen als aankoopmakelaar. Ook als je zelf (nog) niet direct iets te verkopen hebt. Wij begeleiden je graag bij de aankoop van jouw nieuwe huis of appartement. Je profiteert dan van onze kennis van de regionale woningmarkt, maar ook van onze juridische en technische expertise. Met onze inzichten en beoordeling kun jij uiteindelijk een weloverwogen aankoopbeslissing nemen. Verrassingen achteraf sluit je met Marcant als aankoopbegeleider aan de voorkant al uit.

Nieuwste woningen direct in jouw mail?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dan weet jij als eerste welke woningen binnenkort in de verkoop komen.

Schrijf mij in

Waarom Marcant?

Wij zijn de gecertificeerde VBO-makelaar met kennis van de Westelijke Mijnstreek, maar ook van veel andere regio’s in Limburg. Of het nu gaat om een starterswoning of stadsvilla: wij helpen je graag met de verkoop of aankoop ervan. Dat doen we op een manier die voor jou en voor ons prettig voelt. Want een goed gevoel is het halve werk.

temporary-icon

Verkopen én aankopen

We zijn er voor particulieren die een woning willen kopen of verkopen. In de Westelijke Mijnstreek óf daarbuiten. Als verkoopmakelaar of aankoopmakelaar kun je echt op ons rekenen.

temporary-icon

Persoonlijke aanpak

We houden de afstand tot onze klanten graag zo klein mogelijk. Dat werkt gewoon prettig. Liever een keer te vaak om tafel, dan te weinig.

temporary-icon

Altijd up-to-date

Onze makelaars weten wat er speelt op de lokale huizenmarkt. Ze beantwoorden jouw vragen over de omgeving waarin jij wilt wonen. En zelf houden ze hun vakkennis ook voortdurend up-to-date.

Sterke onderhandelingspartner

Ben je van nature een goede onderhandelaar? Dan slaag je er ook bij de aankoop van je woning wel in om het maximale eruit te halen. Twijfel je over jouw onderhandelingskwaliteiten? Dan is het misschien verstandiger om het aankoopproces aan ons over te laten. Wij voeren dan namens jou de onderhandelingen met de verkopende partij en gaan daarbij voor het beste resultaat. We vertellen je graag wat we jou nog meer uit handen kunnen nemen.

Ik heb hulp nodig bij de aankoop

Laatste nieuws

Welkom op onze geheel vernieuwde website! Volg ons ook op social media voor het laatste nieuws.

Marcant Wonen