Diensten

Wij verkopen jouw woning

Blijdschap en verdriet kunnen allebei de aanleiding zijn om een woning te koop te zetten en op zoek te gaan naar een nieuw thuis. De geboorte van je tweede kindje bijvoorbeeld, waardoor je een extra slaapkamer en meer woonruimte nodig hebt. De scheiding met je partner, waardoor je met je kinderen naar een andere woning moet verhuizen. De eerste keer in je leven dat je met iemand gaat samenwonen. Of het overlijden van je alleenstaande vader of moeder en het afscheid van je ouderlijk huis. In situaties waarin de emotie overheerst, staan wij naast je om op een rationele manier met je mee te kijken en mee te denken.

Waarom Marcant?

Wij zijn de gecertificeerde VBO-makelaar met kennis van de Westelijke Mijnstreek, maar ook van veel andere regio’s in Limburg. Of het nu gaat om een starterswoning of stadsvilla: wij helpen je graag met de verkoop of aankoop ervan. Dat doen we op een manier die voor jou en voor ons prettig voelt. Want een goed gevoel is het halve werk.

temporary-icon

Verkopen én aankopen

We zijn er voor particulieren die een woning willen kopen of verkopen. In de Westelijke Mijnstreek óf daarbuiten. Als verkoopmakelaar of aankoopmakelaar kun je echt op ons rekenen.

temporary-icon

Persoonlijke aanpak

We houden de afstand tot onze klanten graag zo klein mogelijk. Dat werkt gewoon prettig. Liever een keer te vaak om tafel, dan te weinig.

temporary-icon

Altijd up-to-date

Onze makelaars weten wat er speelt op de lokale huizenmarkt. Ze beantwoorden jouw vragen over de omgeving waarin jij wilt wonen. En zelf houden ze hun vakkennis ook voortdurend up-to-date.

Eerste stap: gratis waardebepaling

Nodig je ons uit om kennis te maken, dan komen we langs voor een vrijblijvende bezichtiging en gratis waardebepaling. Je hoort dan wat jouw woning in onze ogen waard is. Ook geven we je in dat gesprek inzicht in onze verkoopvoorwaarden en natuurlijk in onze kosten. Heb je na ons gesprek het idee dat Marcant jouw makelaar is, dan gaan we samen verder. We kijken dan hoe we jouw huis het beste in de verkoop kunnen zetten. We zorgen voor een goede presentatie van jouw woning in beeld en tekst, en kiezen de verkoopkanalen die het snelst het maximale resultaat opleveren.

Ik wil een gratis waardebepaling

Stille verkoop

Je kunt als verkoper allerlei goede redenen hebben om de verkoop van je woning online én offline onzichtbaar te houden. Kies je voor een stille verkoop, dan waarborgen wij jouw privacy en richten we onze pijlen op een compacte groep serieuze kandidaten. Vanzelfsprekend kun je later alsnog besluiten om je huis in de actieve verkoop te zetten.

Laatste nieuws

Welkom op onze geheel vernieuwde website! Volg ons ook op social media voor het laatste nieuws.

Marcant Wonen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief