Diensten

Weet wat je woning waard is

Ben je van plan om je woning te verkopen en/of een nieuwe woning aan te kopen? Dan moet je weten wat een woning op dat moment waard is. En trouwens: de partij die aan jou een hypotheek gaat verstrekken wil dat ook weten. Marc en Noël zijn onze gecertificeerde makelaars-taxateurs. Zij voeren taxaties uit volgens de strenge regels van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Dan weet je dus dat het goed zit. Elk taxatierapport dat je van ons krijgt is door het NWWI gevalideerd en wordt door jouw bank of verzekeringsmaatschappij geaccepteerd.

Waarom Marcant?

Wij zijn de gecertificeerde VBO-makelaar met kennis van de Westelijke Mijnstreek, maar ook van veel andere regio’s in Limburg. Of het nu gaat om een starterswoning of stadsvilla: wij helpen je graag met de verkoop of aankoop ervan. Dat doen we op een manier die voor jou en voor ons prettig voelt. Want een goed gevoel is het halve werk.

temporary-icon

Verkopen én aankopen

We zijn er voor particulieren die een woning willen kopen of verkopen. In de Westelijke Mijnstreek óf daarbuiten. Als verkoopmakelaar of aankoopmakelaar kun je echt op ons rekenen.

temporary-icon

Persoonlijke aanpak

We houden de afstand tot onze klanten graag zo klein mogelijk. Dat werkt gewoon prettig. Liever een keer te vaak om tafel, dan te weinig.

temporary-icon

Altijd up-to-date

Onze makelaars weten wat er speelt op de lokale huizenmarkt. Ze beantwoorden jouw vragen over de omgeving waarin jij wilt wonen. En zelf houden ze hun vakkennis ook voortdurend up-to-date.

Verplaats je in de koper

Heb je een taxatierapport nodig? Maak dan via ons kantoor een afspraak met Marc of Noël. Één van beiden komt dan bij je langs om de woning op te nemen en op de juiste waarde te schatten. Ze hebben daarbij ook jouw hulp nodig. Alles wat voor een potentiële koper interessant kan zijn, horen ze graag van jou. In hoeverre is je woning bijvoorbeeld al verduurzaamd? Wanneer heb je voor het laatst renovatie- of herstelwerkzaamheden uitgevoerd? Uit welk jaar stamt de cv-ketel? Dat soort vragen dus.

Ik heb een taxatierapport nodig

Laatste nieuws

Welkom op onze geheel vernieuwde website! Volg ons ook op social media voor het laatste nieuws.

Marcant Wonen