Diensten

Wij verhuren jouw woning

Wil je je huidige woning of appartement niet verkopen maar aanhouden om te verhuren? Of denk je erover na om specifiek iets te kopen voor de verhuur? Naast verkoopmakelaar zijn wij ook verhuurmakelaar. We hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor verhuren via ons sneller gaat dan wanneer je het zelf doet. Bovendien kennen wij de markt door en door. We weten wat jouw woning waard is en kunnen op basis daarvan een optimale huurprijs bepalen. Ook niet onbelangrijk: we weten heel goed wat juridisch wel en niet mag en zijn bekend met de kleine lettertjes van huurcontracten.

Ik zoek hulp bij de verhuur

Waarom Marcant?

Wij zijn de gecertificeerde VBO-makelaar met kennis van de Westelijke Mijnstreek, maar ook van veel andere regio’s in Limburg. Of het nu gaat om een starterswoning of stadsvilla: wij helpen je graag met de verkoop of aankoop ervan. Dat doen we op een manier die voor jou en voor ons prettig voelt. Want een goed gevoel is het halve werk.

temporary-icon

Verkopen én aankopen

We zijn er voor particulieren die een woning willen kopen of verkopen. In de Westelijke Mijnstreek óf daarbuiten. Als verkoopmakelaar of aankoopmakelaar kun je echt op ons rekenen.

temporary-icon

Persoonlijke aanpak

We houden de afstand tot onze klanten graag zo klein mogelijk. Dat werkt gewoon prettig. Liever een keer te vaak om tafel, dan te weinig.

temporary-icon

Altijd up-to-date

Onze makelaars weten wat er speelt op de lokale huizenmarkt. Ze beantwoorden jouw vragen over de omgeving waarin jij wilt wonen. En zelf houden ze hun vakkennis ook voortdurend up-to-date.

Zelf op zoek naar een huurwoning?

Ben je zelf voor korte of langere tijd op zoek naar een huurwoning? Laat het ons weten. Vaak kunnen wij je al een aantal opties voorleggen, voordat ze op de bekende woningwebsites verschijnen. Dat geldt overigens ook als je op zoek bent naar een koopwoning. Nog een tip: schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan lees jij als eerste welke woningen beschikbaar komen voor de verhuur of verkoop.

Schrijf mij in

Laatste nieuws

Welkom op onze geheel vernieuwde website! Volg ons ook op social media voor het laatste nieuws.

Marcant Wonen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief