Over ons

Meer over Marcant

Samen met een makelaar ga je een intensief aan- of verkooptraject in, waarbij het meestal gaat om grote bedragen. Dan laat je, gaan we vanuit, liever niets aan het toeval over. Wij ook niet. We geven je daarom alvast wat meer informatie over ons kantoor. Dat helpt je om een goed beeld te vormen van Marcant.

Marc Geilen, de Marc van Marcant, startte in 2008 met Marcant Wonen. Midden in een crisis. Opvallend en gedurfd, net zoals zijn bedrijfsnaam. Met hard werken bouwde hij zijn makelaarskantoor op, samen met collega-makelaar Noël en de ondersteuning van vaste binnendienstmedewerkers Femke, Dimphy en Tamara. Ze doen het samen en gaan voor elkaar door het vuur. En niet te vergeten voor jou als klant van Marcant.

De mensen van Marcant

Wie bij Marc of Noël aanschuift, wordt warm en hartelijk ontvangen in het voormalige gemeenschapshuis in Einighausen. Een plek waar vroeger de leden van diverse lokale verenigingen wekelijks samenkwamen voor een activiteit of repetitieavond. Nu zitten er 5 dagen in de week de ‘verenigingsmensen’ van Marcant. Open karakters, harde werkers, geen praatjesmakers. Marc, Noël, Femke, Dimphy en Tamara zijn stuk voor stuk professionals met een grote passie voor de makelaardij. Schuif een keer aan, dan merk je het meteen.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief